BALKAP SSH Mrskošovna Sedlčany

13.04.2017 19:00

Sportovní kroužek BALKAP SSH Mrskošovna Sedlčany, se opět, tak jak v předešlých letech, konal již venku na sportovním travnatem hřišti na Mrskošovně. VELIKONOČNÍ SVÁTKY nijak neomezily počet dětí, a tak si děti ve srovnaných věkových skupinách, mohliy užít jak fotbálku, tak dovednostních soutěží a her. Na závěr do společného fotbálku, se zapojili i rodiče a mnohé zábavné kreace rozhodně nebyla nouze. 

 

Všem děkujeme za účast a těšíme se na další setkání vždy v pátek od 16hod 

Foto BALKAP SSH Mrskošovna Sedlčany 13.04.2017 

(autor fota p.Onřej Vaněk)

 

Pro ty nejmenši a jejich fotbalek na pátečnich sportovních hrach, jsme doplnili výbavu o dvě branky, které nemohou minout. 

Pro ty starší jsme doplnili výbavu o odlehčený a měkčený míč na vybijenou.

Dětské sportovní hry BALKAP SSH MRSKOŠOVNA na travnaté ploše a v bezpečném prostředí pro děti, jsou otevřeny všem dětem od 3 do 13let. Výbavu a organizaci her zplna zajišťujeme. 
.
Nemáme zájem z dětí udělat výkonnostní sportovce, nýbrž zajistit dětem možnost sportovního vyžití. Neopomíjíme ani na zapojení dětí do významnějších soutěživých akcí v námi pořádaných turnajích BALKAP CUP.
 .
VE ZKRATCE U NÁS DĚTI NALEZNOU ZÁBAVU-SOUTĚŽIVOST-NOVÁ PŘÁTELSTVÍ 
.
Termíny kroužku máme vždy v pátek od 16 do 17:30h na Mrskošovně a podle zájmu dětí je i prodlužujeme do 18h (viz níže kalendář BALKAP SSH)