Dětský sportovní tábor BALKAP-MOZOLOV 2019

25.08.2019 15:00

SK BALKAP z.s. uspořádal 21.8 - 25.08.2019 tradiční, v řadě již 5.tý, ročník dětského sportovního kempu (tábora), v areálu Parkhotel Mozolov. 

Námi pořádané dětské sportovní tábory se vyznačují zejména zaměřením na všestranou sportovní průpravou ((fotbal, florbal, přehazovaná, vybíjená, běh na krátké i dlouhé trati, kopy i hody na přesnost, ultimate frisbee, střelbou z luku a ze vzduchovky, přetahovanou, pingpong, plavání (každý den v krytém bazénu), dřepy, kliky, přitahovanou na hrazdě, aj.). Nechybí ani celotáborové hry, (v letošním roce hry propojeny s děvčaty tanečního tábora), noční bobřík odvahy na čas  s plněním úkolů, výlet okolní krajinou do blízké obce s plněním vědomostních úkolů. 

Na závěr dne probíhalo vždy vyhodnocení spojené s aukcí o věcné ceny, což každoročně přináší zpestření a další druh soutěživosi. 

K samotnému programu a přístupu dětí v plnění jednotlivých sportovních disciplýn lze jen říci, že děti se zapojily s maximálním zájmem a sportem se výborně bavily. Za celou dobu trvání kempu (táboru), jsme nezaznamenali negativní přístup dětí a pocit nudy. Naopak. 

Obtížnost a skladbu soutěží jsme volili tak, abycho dětem vytvářeli pestrost a krátké časové úseky. Děti, díky prostorovému rozložení a i velikosti hřišť v areálu, máme při celodenním programu, vždy trvale na očích. Některé soutěžní výkony dosahovaly skvělé parametry a děti na to byly právem hrdé. Všem dětem je nutno poděkovat za kamarádský přístup ke svým vrstevníkům a za přístup k plnění plánu dne. S dětmi jsme se shodli na tom, že kemp (tábor) se vydařil, bavil je a těší se na společné setkání opět v příštím, kdy bude probíhat již 6.tý ročník dětského sportovního tábora BALKAP-MOZOLOV 2020

 

 

Počasí, tak jako předchozí ročníky, nám opět přálo, což umožnilo do maxima, dětem naplnit plánovaný sportovní program . 

Co je potřeba zmínit, je i to, že opět nechybělo dobré jídlo a v dostatečném nožství a skvělý přístup ze strany provozovatele areálu i personálu, za což je nutno dámám poděkovat. 

 

 

O dění na táboře jsme připravili foto i video:

FOTO: 

VIDEO:

 

Všem dětem děkujeme za účast a rodičům za přístup.

 

 


Těšíme se na účast dětí na již 6.tém ročníku kempu  BALKAP-MOZOLOV 2020,  který se koná 19.08.2020 - 23.08.2020

Po letošní zkušenosti s propojením našeho a dívčígo táboru, je již v pkánu zavedena celotáborová hra propojených týmů. O dalším společném programu s tanečním táborem se jedná.