FOTBALOVÝ TURNAJ DOSPĚLÝCH BALKAP CUP POČEPICE PRO 10 TÝMŮ

18.07.2015 16:12

SK BALKAP z.s. - pořadatel fotbalových turnajů BALKAP CUP uspořádl fotbalový turnaj amatérských týmů dospělých ve Sport-areálu Počepice u Sedlčan. (Adventure golf Počepice,)

 

          *****  KDYŽ KOPNE CELÁ RODINA  *****

 

Dne 18.07.2015 od 9 hod. uspořádal náš sportovní klub a volnočasové centrum SK BALKAP z.s. fotbalový turnaj BALKAP CUP rodičů a přátel sportu, který byl zároveň pojat i jako závěrečný turnaj jarní sezóny pro BALKAP CUP, na který byla pozvána družstva rodičů jednotlivých dětských týmů, co se našich turnajů účastní. Z původně přihlášených 12-ti týmů se turnaje zúčastnilo 10 týmů, a to: 3 x tým žen a 7 x tým mužů. Formát byl nastaven na systém 1 x každý s každým v 10 min. intervalech za vedení dvou delegovaných rozhodčíí z FAČRU. Vyhodnocení bylo pro ženy i muže samostatně dle nasbíraných bodů, 

 

Děkujeme společnosti UNILEVER ČR za výborné zmrzliny, Pivovaru vysoký Chlumec za drobný pivní dar a p.Pavlu Hejhalovi (majiteli sportareálu Počepice) za jeho pozvání a umožnění uskutečnění další z řady turnajů BALKAP CUP.  

 

Pohled na průběh turnaje očima ředitele turnaje p.Luďka Ballona

BALKAP CUP POČEPICE jsme připravili s maximální snahou vytvořit herně poutavý turnaj jak pro rodiče, tak pro děti, což se i při velmi slunečném počasí nakonec podařilo. Rozpis utkání jsme museli vlivem nedostavení se dvou týmů a velké zátěže rozhodčích, kteří při teplotách okolo 30 stupňových veder co panovaly, potřebovali více času na přestávky mezi jednotlivými utkáními než bylo plánováno, přepracovat 5x na nové rozpisy i  pro rozhodčí pro dvě hřiště (za chodu turnaje velice složité a komplikované a jen díky praxi a kvalitnímu software lze zvládnout). Technika vlivem těchto veder rovněž vypovídala službu a tak se i zde velice rychle hledalo náhradní řešení, aby průběh tím nebyl nijak zásadně dotčen. a když už se zdálo, že všechnu nepřízeň jsme si již vybrali, přišel nečekaný poryv větru a ten nás připravil i o stan, který následně z důvodu bezpečnosti, jelikož tyto poryvy větru neustávaly, jsme raději již složili. Takže pro kolegyni co zapisovala výsledky i pro nás ostatní co turnaj vedli, to bylo značně vyčerpávající a ne úplně jednoduché turnaj dovést do zdárného konce, ale podařilo se, a jednotlivé fotografie o tom i vypovídají, pevně věřím o všem i o atmosféře, která na turnaji panovala i přes obrovská vedra si to všichni aktéři užívali a hrou se bavili. Pro zatraktivnění hry a bezpečnost žen při hře žen a mužů, jsme nastavili pro muže, a jak se ukázalo, pro mnohé nepřekonatelné a zábavné pravidlo, že muži dámám mohou vstřelit branku pouze hlavou,. dále jsme pro účastníky připravili i jedno ze dvou hřišť, které mělo plně otestovat jejich pohybovou dovednost s míčem i pohybem samotným. Hřiště bylo mírně svahovité a různě nerovné, a tak zde musel každý sáhnout až na maximum toho co se v něm skrývá. Závěrečné vyhodnocení bylo věcnými cenami (pro dámy i pány poháry, medaile, ceny za nejlepšího hráče, za nejlepšího brankáře, za největší prase, pivní produkty, šampaňské, polévky, apod.. Pro pány, dámy i děti jsme nakonec měli přichystány zmrzliny, což bylo maximálně vítáno a každý si zmrzlinu dal) 

  Z ohlasů jednotlivých aktérů na závěr přišlo i poděkování za výborný turnaj a krásné ceny a nechyběly ani dotazy, zda se takovýto turnaj letos bude ještě opakovat, což je vždy pro promotéra turnaje to nejzásadnější ocenění, které se mu může dostat a je to vždy výzvou, udělat obdobných akcí ještě více a v ještě lepší kvalitě a s větší objemem pro vyhodnocení.   

 

A jak se jednotlivé týmy umístily:

ŽENY:  1.místo: Pink Ladies / 2.místo: Kámeňák Angeles / 3.místo: SKB Dámičky  

Nejlepší hráčku vyzdvihneme Dajku z týmu SKB Dámičky, která hned při úvodním utkání si poranila koleno a i přes toto zranění turnaj v plném nasazení nakonec dohrála, za což od všech zasloužila velký obdiv.

 

MUŽI:  1.místo: Icu G. / 2.místo: Allstár Praha  / 3.místo: Depre Repre 

           4.místo: SKB Chlapi / 5.misto: SKB Mlíčňáci / 6.místo: Kámeňák Bois / 7.místo: Větrák                     

 

FOTO TURNAJE: GOOGLE+

 

Za SK BALKAP z.s.

Luděk Ballon 777 70 80 34

(předseda a ředitel turnajů BALKAP CUP)