FOTBALOVÝ TURNAJ PŘÍPRAVEK BALKAP CUP SEDLČANY PRO r. 08-09 a ml

30.04.2016 18:00

SK BALKAP z.s. -  pořadatel fotbalových turnajů BALKAP CUP, uspořádal dne 30.04.2016 dětský fotbalový turnaj v Sedlčanech, který byl pokračováním sportovních a volnočasových akcí pro děti a souběžně s turnajem přípravek BALKAP CUP bylo odehráno i  další kolo soutěže s názvem BALKAP CUP LMP 2015 - 2016.

Krátce o turnaji z pohledu ředitele turnaje p.Luďka Ballon.

Turnaj byl zahájení v 10.00h s ukončením ve 13:45h za plné účasti původně přihlášených 6ti týmů ročníků 2008-2009 a ml. Turnaje BALKAP CUP SEDLČANY se tak jak u všech předešlých účastnily týmy ze Středních Čech a Prahy. Tím, že turnaje BALKAP CUP se snaží pro kluby a jejich děti, trenéry i rodiče přinášet vždy něco nového z možných herních formátů, tak i zde tomu nebylo jinak a nově bylo pro venkovní turnaje přiřazeno vložené utkání na třech hřištích, z výběrů dětí seřazených na jednotlivých hřištích dle umístění v tabulce nejlepších hráčů vybraných trenéry, Turnaje BALKAP CUP se vyznačují plynulostí a nadměrným počtem odehraných minut i utkáních samotných, a to i zde se maximálně vyplnilo. Jednotlivé týmy (potažmo děti) odehrály celkem 135 minut. Trend zvýšených odehraných minut bychom rádi i přes značný ekonomický nárůst ve výdajové části za nájmy, rozhodčí, realizační tým a mnohé jiné nadále chtěli udržet a rozvíjet. Tento trend v navýšení odehraných minut s různými týmy by měl mít v konečné fázi i zvyšující kvalitu ve fotbalovém růstu dětí. 

.

Dále se nově připravuje formát na pomoc Klubům, a to: v zajištění turnajů pro hráče, co se nedostávají v klubových soutěžích do zápasů z důvodu jejich začátků, začlenění se do týmu, nadměrného počtu hráčů a nebo i z mnohých dalších důvodů.  

.

Na závěr je nutné poděkovat dětem za zájem, zápal do hry, trenérům za jejich čas a dodržování časového harmonogramu turnaje, a rodičům za čas i skvělou atmosféru co dětem vytvořili.

 

FOTO: GOOGLE +

Video: Hra , Vyhlášení , Focení
 

VÝSLEDKY 2008-2009 a ml.

TÝMY:

 

JEDNOTLIVCI - NEJLEPŠÍ HRÁČ ZVOLENÝ TRENÉRY:

 

JEDNOTLIVCI - NEJLEPŠÍ STŘELEC BRANEK: