BALKAP CUP RYBÁŘSKÉ ZÁVODY MIRMIL BEDRČ

13.10.2018 18:00

Dne 12 - 13.10.2018 uspořádal SK BALKAP z.s. 24hodinové dětské rybářské závody v areálu rybniku Mirmil(Bedrč). Závody jsme zahájily rozlosováním 12.5.2018 v 17h a ukončily 13.5.2018 v 17h za účasti 14ti dětí a 5ti dospělých. Týmy, se nám sešly v hojném počtu a s přihlédnutím na zajímavé úlovky i trofejní a i na počasí, které se rovněž od počátku vydařilo, se o akci BALKAP CUP dětských rybářských závodech,, dá říci, že se vydařily. 

 

Něco málo o průběhu BALKAP CUP rybářském závodě z pohledu promotéra p.Luďka Ballona

Již krátce po zahájení, některé děti slavily velice pěkné úlovky. Postupně se většině účastníků dařilo zaznamenat zajímavé záběry a i úlovky. S ohledem na jedno z pravidel "nezakrmovat" , možno použít pouze krmítka, se záběry objevovaly plošně u většiny týmů. Do setmění se úspěšnost ulovené ryby dařila nejvíce týmu Kamenného Přívozu, který díky ulovenému jeseteru o délce 69cm byl dlouhou dobu téměř neohrozitelně v popředí. Zvrat nastal v dopoledníh hodinách druhého závodního dne, kdy se Markovi Píšovi z támu BALKAP (candáti) podařil ulovit trofejní jeseter o délce 105cm. Tento úlovek se již až do závěru, žádnému z týmů i přes další pěkné úlovky, nepodařilo překonat.     . 

 

 

NA CO NELZE OPOMENOUT JE ZÁZEMÍ 

Celý areál rybniku Mirmil(Bedrč) má kompletní vybavenost sociálním zařízením, kantýnou, 5.ti chatičkami (pro 4) a upraveným okolím s možností parkování u chatiček nebo u kantýny, což v případě dětských akcí je hodně podstatné. co je i nemalou měrou důležité, je, že lze postavit stan, přistřešky, byvak a jím pod. v přímé blízkosti sektoru týmu, což zajišťuje, pokud nejsou děti v chatičkách a mají chuť a zájem spát v blízkosti prutů, nad nimi možný dozor, aniž by bylo nutno chytání vedoucím týmu jak koli přerušit a tím se i závody stávají z plna korektní pro všechny účastníky. Co je nutno vyzdvihnout, je i provoz kantýny, která byla velice dobře zásobena a připravena na námi pořádané BALKAP CUP rybářské závody, za čož majiteli i všem obsluhujícím, velice děkujeme.

 

CELKOVÉ POŘADÍ TÝMŮ A JEDNOTLIVCŮ

výsledky týmů, vypovídaly o velice úspěšných závodech, a to především počtem nachytaných ryb
a až do úplného závěru, díky nastaveným kritériím, určujícím pořaadí týmů, nebyl jasný vítěz.

 

POŘADÍ TÝMŮ

1.BALKAP candáti 

2.Kamenný Přívoz 

3.Hourováci

4.BALKAP pstruzi

5.Habešáci z Kaznějova

 

POŘADÍ JEDNOTLIVCŮ

PÍŠA MAREK - jeseter 105cm (trofejní ryba)