FOTBALOVÝ HALOVÝ TURNAJ 29.03.2015 r.05-06 / 07 a ml

29.03.2015 18:43
BALKAP CUP Bystřice u Benešova 29.03.2015

 

Sportovní klub a volnočasové centrum dětí SK BALKAP z.s. uspořádalo dne 29.03.2015 fotbalový halový turnaj BALKAP CUP pro děti ročníků 2005-6 v jedné skupině a 2007 a mladší ve skupině druhé v Bystřici u Benešova. Turnaje se zúčastnilo celkem 11 týmů (110 dětí) z ČR. Náš klub SK BALKAP z.s. do turnaje přihlásil dva týmy. Tým 2005-6 ve své skupině zvítězil. Na druhém místě se umístil tým ............................. a jako třetí tým .............................. Tým ve skupině 2007 a mladší se umístil na velmi pěkném třetím místě. Základní pořadí prvních třech ve skupině 07 a ml. bylo následné: ................................ Jako nejlepší střelec se .....ti vstřelenými brankami do sítě soupeřů se umístil Tomáš Ballon (sk 2005-6) z týmu SK BALKAP z.s.. Vyzdvihnout je však nutné všechny zúčastněné týmy. Výkony jak chlapců tak děvčat dosahovaly zajímavých výsledků a v mnohém překonaly i to, co se od nich očekávalo. Turnaj probíhal celkově plynule a bez jakých koli zranění nebo náznaků nečistých her. Děti, rodiče i trenéři se o akci vyjadřovali ve směs pozitivně a po závěrečném vyhodnocení projevili někteří z nich i zájem o účast na dalších námi pořádaných akcích, což se nemalou měrou projevilo i na následně obsazenosti nejbližší námi pořádané akce:  turnaje BALKAP CUP", který se uskuteční již 26.04.2015 opět v Bystřici u Benešova a tímto turnajem budeme ukončovat velice podařenou zimní fotbalovou část přípravy fotbalových přípravek a halové turné BALKAP CUP. Jarní turnajovou sezónu BALKAP CUP pro přípravu fotbalových přípravek zahajujeme velkoformátovým turnajem v dobříši na UMT (třetí generace), kde mimo jiné by se turnaje meli zůčastnit zahraniční týmy (přesněji ze Slovenska) a zde se rovněž na našich turnají poprvé představí i ti úplně nejmenší pro tuto sezónu, a to: děti ročníků 2009-10 v počtu 6ti tým. Přijďte děti podpořit a vytvořit jim příjemnou a příznivou atmosféru, tak aby si k fotbalu a ke sportu obvzlášt vytvořili jen ten nejlepší a i kladný vztah.   
 
 
Zcela jistě stojí i za zmínku vysvětlení, co jsou to výběrové týmy SK BALKAP z.s. a kým je obsazujeme.
 
Trenéři: 
Trenéry těchto týmů pečlivě vybíráme a zpravidla se snažíme aby byli z renomovaných klubů s trenérskou licencí a nebo měli s prací s dětmi dlouholetou praxi a dokázali s dětmi motivačně pracovat bez nadměrných stresových pokynů. 
 
Děti:
Základ dětských výběrových týmů SK BALKAP z.s. tvoří děti členů klubu, i děti spřízněných klubů, kde rodiče sami projevují zájem děti do týmu zařadit a v neposlední řadě tým doplňují děti z námi vytypovaných klubů, které se daného turnaje neúčastní a náš realizační tým se shodl na tom, že tyto děti jsou vhodnými kandidáty pro výběrový tým SK BALKAP pro účast na turnaji. Konzultace následně probíhá i s trenéry daných týmů a po sléze dochází k upřesnění počtu a jména hráčů, kteří jsou pozváni.  
 
Naší snahou je, aby děti ze všech klubů v ČR měli možnost prožít a pocítit slávu vítězství a obdržet i medajle. Všem rodičů, trenérům i klubům, kteří nás v tomto záměru podporují a přihlašují děti do výběrových týmů SK BALKAP z.s. velice děkujeme a vážime si této spolupráce.  
 
Trenéři výběrových týmů SK BALKAP z.s.
3.místo na turnaji
Děti r.2007 a ml. Jaroslav Hůlka (sportovní ředitel SK BALKAP z.s.)
 
1.místo na turnaji
Děti r.2005-6  Zdeněk Matějka  (licence C)
trenér fotbalové mládeže AC SPARTA PRAHA 

 

KONTAKT:

GSM: +420 777 70 80 34 / SKYPE: ludek.ballon / E-MAIL: ballon.balkap@gmail.com

 1.místo  skupina ročník 2005-6       3.místo kupina ročník 2005-6