FOTBALOVÝ TURNAJ r.2004-2005 BALKAP CUP SEDLČANY UMT

11.11.2018 18:00

Dne 11.11.2018 uspořádal SK BALKAP z.s. v Sedlčanech další z řady dětských fotbalových turnajů BALKAP CUP pro r.2004 -2005 (v poli povoleni 2 hráči r.2004 +brankář r.2004), na UMT 3tí generace, za velice příznivého počasí a za účasti 6ti týmů ze Středních Čech a Prahy. 

Turnaj probíhal v plynulém tempu a neodchýlil se od plánované časové osy. Herně a v nasazení dětí, věříme, že splnil účel fotbalové i fyzické přípravy dětí této věkové kategorie (nechat děti co nejvíce zapojené ve hře, co nejméně vstupovat do hry z pozice rozhodčího, odbourat sporné herní situace vyřazením pískání ofsajdů, a mnohé jiné prvky, co napomáhají plynulosti hry)  

Vyzdvihnout je nutno výkony všech a lze jen dodat, že většina z utkání měla vysokou herní úroveň, při které se o výsledku rozhodovalo díky fotbalovému štěstí, které je neodmyslitelně součástí většiny sportů. 

Na závěr turnaje, a to při vyhodnocení, nás počasí, kdy se schylovalo k dešti a začalo již mírně pršet, přinutilo k urychlení vyhodnocení, což nás z pozice pořadatele velice mrzí ale prioritou každé akce BALKAP CUP, je zdraví dětí. 

Všem zůčastněným týmům, trenérům, dětem, rodičům i divákům děkujeme za účast a věříme, že se turnaj líbil, a že se budeme potkávat i na dalších akcích BALKAP CUP. 

 

 

 

VÝSLEDKY 
BALKAP CUP SEDLČANY UMT
11.11.2018
fotbalový turnaj pro r.2004-2005
POŘADÍ
TÝMŮ
VÝSLEDKY UTKÁNÍ NEJUŽITEČNĚJŠÍ HRÁČ ASISTENCE POŘADÍ 
STŘELEC
POŘADÍ 
BRANKÁŘ
již je možno se přihlásit na ročník 2019

 

 

za promotéra turnaje

Luděk Ballon 777 70 80 34
(předseda SK BALKAP z.s.)
 
 

ZDARMA KE STAŽENÍAPLIKACE DO MOBILŮ

(sledujte novinky a aktualizace v aplikaci v mobilu i v tabletu)

 

  



 

Nová aplikace SK BALKAP z.s  - pro snazší a dostupnější info o TURNAJÍCH - KEMPECH - TÁBORECH - KROUŽCÍCH a ostatních volnočasových aktivitách.

 
          více a uceleněji k volnočasovým sportovním aktivitám a k předešlým i plánovaným akcím naší neziskovky SK BALKAP z.s. naleznete na   www.balkapcup.eu