NOHEJBALOVÝ TURNAJ TROJIC BALKAP CUP ZVÍROTICE

21.05.2016 20:00
SK BALKAP z.s. -  pořadatel turnajů BALKAP CUP, uspořádal dne 21.05.2016 nohejbalový turnaj trojic ve Zvíroticích u Sedlčanech, 
 
FOTO: GOOGLE +
Momentky zachycující jak pohodu tak velice kuriozní zákroky i soutěživou atmosféru. Pro nezůčastněné to bude zcela jistě i velice inspirativní se příště již neopomenout přihlásit. 
 
VIDEO : 
HRA:              -1- / -2- / -3- / -4- / -5- / -6- / -7- / -8 - / -9-
VYHLÁŠENÍ:  -1- -2-  / 
          

OSTATNÍ:  : -1- / -2-  /  

(přiblížení zákulisí turnaje) 
- stánek pořadatele s pracovištěm: 1) výpočetním střediskem na rozpisy a průběžné výsledky 
                                                  2) pracovištěm pro ozvučení celé akce 
                                                   každé pracoviště má vždy moderátora včetně svého technického zázemí 
                                                   zabezpečeho 1x PC a i ozvučením
 
- stánek s kantýnou kde je pro účastníky zajištěna jak teplá pochutina tak i vychlazené nápoje  
    
            
Krátce o turnaji z pohledu ředitele turnaje p.Luďka Ballona.
 
Turnaje se zúčastnilo 13 týmů ze Středních Čech. Hrálo ve velice pěkném prostředí, za krásného slunného počasí, na dvou hřištích ve skupinové formátu každý s každým s postupem do závěrečného pavouku počínajícím čtvrtfinálemi což zajišťovalo nejen spád ale i soutěživost a i vyústění ve velice zajímavý závěr v utkáních o umístění 3-4 a 1-2 místo.  
 
Samotnému zahájení předcházel los účastníků s rozdělením do dvou skupin. Plánovaný výkop v 9h se podařilo zvládnout a rovněž i samotný plánovaný časový harmonogram na dohrání základní části ve skupinách ve formátu každý s každým, tak i zahájení a ukončení druhé části (pavouku). V časové ose se rovněž dařila se rovněž  zvládnout i průběžná údržba obou hřišť umetením i kropení. Nelze opomenout i výkon rozhodčích z řad týmů, kteří se svých úkolů a řádného vedení zhostili na výbornou za což mají od nás velké poděkování. 
 
Zajištění turnaje bylo po všech stránkách na velice vysoké úrovni jak technickým zabezpečením, kde průběžné výsledky běželi na LCD monitoru, tak kvalitním ozvučením, které hráčům v dostatečném předstihu a i opakovaně dávalo vždy jasný harmonogram průběhu turnaje a nelze opomenou ani kantýnu, která byla zabezpečena výbornou obsluhou v dostatečném počtu obsluhujících, kvalitním vybavením a hlavně skvěle odhadnutým množstvím poživatin pro účastníky. Velký dík!!!!! 
 
POŘADÍ TÝMŮ V TURNAJI

1 – MAJAJI  - JAROSLAV HŮLKA – JINDŘICH PETRŮ – MARTIN PATÁK

2 – BOHUTÍN 1 - JAROSLAV KRČEK – MAREK SOŠKA – ONDŘEJ ŠRÁMEK

3 – DOMÁCÍ - RICHARD BALOUN – MAREK CMUNT -  FRANTIŠEK LINHA

4 - MARNÁ SNAHA - PETR VYTISKA, JAN VYTISKA, ROBERT KUSA

Další pořadí i první část jsou uvedeny níže 

 

Čím se zejména turnaje BALKAP CUP vyznačují a odlišují od ostatních je kvalitní zajištění a průběh, nadstandardní technické vybavení bez ohledu je - li pořádán tzv. "POUŤÁK" a nebo turnaj pro registrované hráče což dává všem účastníkům maximální přehlednost a hře plynulost a dotváří sportovní zážitek i prožitek jako takový. 
 
 
 
TECHNICKÉ ZÁZEMÍ 
 
PRACOVIŠTĚ MODERÁTORA TURNAJE "1"
  zde se na turnaji tvořily rozpisy utkání a včasné technické úpravy v rozpisech pro zabezpečení plynulého chodu turnaje a i dodržení orientačního časového harmonogramu.     
Monitor "2" který je navěšen nad pracoviště, je vždy spouštěn pouze tehdy, pokud nejsou týmy nebo rozhodčímy řádně dodržovány časové limity na danné přestávky na výměnu týmů. Zde neblo nutno spouštět. Týmy i rozhodčí vše zvládaly na výbornou. Velké poděkování ředitelem turnaje p.Luďka Ballona patří zde jednoznačně panu.Martinu Patákovi. (vedoucímu technického úseku pro rozpisy turnaje)    
 
 
PRACOVIŠTĚ MODERÁTORA TURNAJE "2"  - 
  zde probíhá zápis výsledků a zabezpečení mix pultu pro ozvučení turnaje jak hudbou, tak mluveným slovem a i řešení případných technických úprav. Monitor LCD "1" týmům nabídl komfort v možném sledování průběžného pořadí v křížových tabulkách pro každou skupinu v samostatné tabulce, a tak možnost i taktizování, což pro mnohé je i na takovýchto turnajích zajímavým bonusem a bylo i vítáno. Výpočetní technika rovněž napomohla včasnému přechodu do druhé fáze turnaje "čtvrtfinále". Týmy si rovněž mohli včasně i zkontrolovat zápis a správnost výsledků jak rozhodčích tak i přepisu do tabulek..
 
 
 KANTÝNA
zde si zcela jistě přišli všichni na své díky skvělé obsluze a rovněž i bohatému výběru teplých i studených pochutin, nealkoholických nápojů i chutného vychlazeného pivka "ze sedmého schodu". Né nadarmo se říká, "KDE SE DOBŘE JÍ A PIJE - TAM SE DOBŘE ŽIJE" a na akcích BALKAP CUP je toto pravidlo jednou z výsad o které se vždy může každý účastník i fanouškové zplna opřít.  
Velké poděkování ředitelem turnaje p.Luďka Ballona patří zde jednoznačně paní ŠÁRCE HŮLKOVÉ (vedoucí kantýny) a dále sl.Lucii Dankové.
 
    
 
 
MOMENTKY Z PŘÍPRAV TURNAJE
PŘÍPRAVA DVOU HŘIŠŤ
  příprava hřišť byla časově značně nááročná a vyžádala si bezmála 20hodin, nicméně výsledek si všichni účastníci pochvalovali. Zde patří velké poděkování především p.Jaroslavu Hůlkovi, který přípravu měl na starost a organizačně v souběhu se svým pracovním přičiněníím odvedl velice kvalitní práci a patří mu za to veliké poděkováí. Ostatní, co se na přípravě rovněž podíleli, jmenovitě p.JINDŘICH PETRŮ-MÍRA VITÁSEK – MARTIN PATÁK, PETR CMUNT, patří rovněž velké poděkování. 
Další z nemála potřebného bylo zabezpečení sociálek a jejich úklid a základní higienické dovybavení. Zde je nutné vyzdvihnout dva kolegy a to: p.Petra Cmunta, který zajistil a zasponzoroval sociální zařízení a paní Šárku Hůlkovou, která zajistila úklid a potřebné hygienické dovybavení.
 
 
 
 
DRUHÁ ČÁST TURNAJE - PAVOUK 
(klikni na obrázek - načte se v původní velikosti)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZÁKLADNÍ ČÁST 
(klikni na obrázek - načte se v původní velikosti)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(klikni na obrázek - načte se v původní velikosti)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOMENTKY Z HERNÍ ČÁSTI TURNAJE:
 
vítězná herní póza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
více fotomomentek: FOTO: GOOGLE +
 
více videomomentek: VIDEO : 
HRA:              -1- / -2- -3- / -4- -5- / -6- / -7- / -8 - / -9- / 
VYHLÁŠENÍ:  -1- /        

OSTATNÍ:  : -1- / -2-  /  

 

PROMOTÉR TURNAJE. 

SK BALKAP z.s. 

+420 777 708034 - ballon.balkap@gmail.com

WWW.BALKAPCUP.EU